Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: از گذشته تاکنون عملیات بهسازی و تکمیل استادیوم علی دایی در اردبیل مورد غفلت و کم لطفی مسئولین قرار گرفته است.

علی نیکزاد در دیدار با معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ساختمان های دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی در اردبیل اظهار کرد: با دعوت از معاون وزیر تلاش کردیم تا دو پروژه بیمارستان نجف زاده و استادیوم علی دایی را مورد بررسی و دقت نظر بیشتر قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: بیمارستان نجف زاده اردبیل به عنوان بیمارستان جایگزین فاطمی در مرحله اسکلت و اتمام فنداسیون است که تا پایان امسال این قسمت ها تکمیل و آماده انجام مراحل بعد خواهد بود.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برای تکمیل این پروژه یک هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که قرار شد در بودجه سال آینده اعتبار مناسب برای تکمیل بخش های مختلف آن تخصیص یابد.

نیکزاد در مورد استادیوم علی دایی نیز گفت: در دولت گذشته عملیات بهسازی این استادیوم مورد بی توجهی و کم لطفی قرار گرفت و پروژه روند مناسبی نداشته است.

وی تصریح کرد: ما از طریق وزارت ورزش و جوانان و مجری ساختمان های دولتی در وزارت راه و شهرسازی این موضوع را پیگیری کردیم تا نارسائی این ورزشگاه اعم از نصب صندلی تماشاگران، دکل روشنایی و سیستم فنی این ورزشگاه به شکل کامل راه اندازی شود.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی به نواقص جزئی سالن دوومیدانی و ضرورت رفع نواقص این پروژه ورزشی اشاره کرد و افزود: ما بازدیدی را از استادیوم تختی نیز داشتیم و قرار شد در سال آینده برای این دو پروژه ورزشی منابع مورد نظر در نظر گرفته شده و امکان بهره برداری از این فضای ورزشی فراهم آید.

نیکزاد این پروژه ها را مطالبه به حق مردم این استان به ویژه جوانان و ورزشکاران توصیف و اظهار کرد: به عنوان یک مطالبه جدی عملیاتی شدن این پروژه را با پیگیری های معاونت عمرانی استاندار اردبیل انجام خواهیم داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: علي دايی استادیوم ورزشی وزارت راه و شهرسازي اتمام پروژه های عمرانی وزارت ورزش و جوانان استادیوم علی دایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۶۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون گفت: با تکمیل ۲۲ پروژه با اعتبار حدود ۸۳۷ میلیارد ریال، گام‌های مؤثری به‌منظور پایداری تولید در سال ۱۴۰۲ برداشته شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون، قباد ناصری با بیان اینکه ۲۲ پروژه با اعتبار حدود ۸۳۷ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ تکمیل شد، بیان کرد: ۱۱ پروژه دیگر با اعتبار ۶۸۹ میلیارد ریال در حال اجراست و به‌زودی بهره‌برداری می‌شوند. همه زیرساخت‌های موردنیاز در بخش عملیات و مسئولیت اجتماعی رضایت‌بخش ارزیابی می‌شوند و امیدواریم دیگر پروژه‌های مرتبط با تولید نیز به‌زودی تکمیل شوند.

وی جابه‌جایی خطوط لوله چاه‌های نزدیک به روستاهای همجوار، ایمن‌سازی روستاهای همجوار، احداث دیوارهای حائل، احداث یا بهسازی جاده‌های دسترسی، حفاظت فیزیکی از تجهیزات و کالاهای شرکت، مقاوم‌سازی سازه‌های حامل، استقرار یا جابه‌جایی جرثقیل‌های فرآیندی، احداث فونداسیون ماشین‌آلات فرآیندی و تأسیسات فرآورشی، احداث، تخریب و بازسازی پل‌های مواصلاتی، محوطه‌سازی، احداث گودال‌های جمع‌آوری و ساخت مخازن را از مهم‌ترین اقدام‌های انجام‌شده به‌منظور تضمین تولید پایدار شرکت در سال ۱۴۰۲ برشمرد.

محمد نوری ممبینی، سرپرست امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون نیز گفت: احداث یا بهسازی مدارس، ترمیم مسیرهای دسترسی روستایی، احداث پل‌های دسترسی برای تسهیل کشاورزی و تردد دام و خودروهای روستائیان، زیرسازی و آسفالت خیابان‌های روستاهای همجوار تأسیسات به‌منظور عمل به مسئولیت‌ اجتماعی و خدمت‌رسانی به مردم از سوی امور مهندسی و ساختمان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون انجام شد.

وی همچنین جایگزینی خطوط لوله فلزی با لوله‌های غیرفلزی بعضی چاه‌ها، رنگ‌آمیزی خطوط درون تأسیسات در مجتمع‌های صنعتی، احداث مخازن آب صنعتی در سه مجتمع، احداث خط لوله ۱۰ اینچ انتقال نفت نمکی کم‌فشار مجتمع صنعتی کوپال به مجتمع صنعتی شماره یک مارون، احداث حوضچه‌های استاندارد برای دفع سلج، توسعه سکوهای مواد شیمیایی، بهسازی فونداسیون‌های بتنی در تأسیسات، احداث دیوارهای پیش‌ساخته بتنی اطراف تأسیسات، محوطه‌سازی و آسفالت واحدهای عملیاتی و احداث بالگردنشین در واحدهای عملیاتی را از مهم‌ترین برنامه‌هایی دانست که برای سال ۱۴۰۳ در دستور کار امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون قرار گرفته‌اند.

دیگر خبرها

  • شناسایی۱۶هزار میلیارد تومان ملک برای مولد‌سازی در هرمزگان
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • تکمیل پروژه‌های عمرانی بخش سعدآباد تسریع شود
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • تکمیل واحد‌های ۲۷ هکتاری تا چند ماه آینده
  • تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  • پروژه های مهم عمرانی شهرستان تا پایان دولت تکمیل شود